Verkoop

Wat kunnen we voor u betekenen?

Kappelle zijn we ervan overtuigd dat zoiets alleen mogelijk is als er een goede band is tussen u en ons. Dus vinden we het heel belangrijk altijd eerst persoonlijk met u kennis te maken.
Klikt het, dan spannen we al onze krachten in en zorgt onze no-nonsense aanpak ervoor dat uw (oude) woning bij ons gewoon substantieel korter te koop staat of dat uw droomhuis sneller is gevonden.

 

Dit doen we voor u

Om uw huis te verkopen hebben we een aantal middelen ontwikkeld die helpen om dat proces aanzienlijk sneller te laten verlopen:

  • Mooie fotoreportages, die uw woning extra goed uit de verf laten uitkomen.
  • Fraaie documentatiemap die alle bijzondere aspecten van uw woning benadrukt
  • Kans voor een Kennis kaart. Deze op maat gemaakte huis-aan-huis kaart geeft uw buurtbewoners de primeur van het in de verkoop komen van uw woning. Uw huis is zo vaak al verkocht voordat u er erg in heeft.
     

Eerlijke verkoopprijs

Bij Kappelle vinden we dit misschien nog wel de allerbelangrijkste voorwaarde voor een succesvolle verkoop. Waarschijnlijk heeft u zelf wel een bedrag in uw hoofd van de waarde van uw woning. Wij geven u echter altijd onze vakkundige visie daarop. Een reële vraagprijs verkoopt namelijk gewoon beter en sneller!
 

Sneller vinden en verkopen

Verder hebben we sinds 1978 een database bijgehouden van alle (exclusieve) woningen in het Gooi én beschikken we over een zeer rijk gevulde zoekportefeuille. Daardoor kunnen we kopers en verkopers sneller met elkaar in contact brengen. Een woning staat bij ons gemiddeld 10 dagen korter in de verkoop, terwijl gemiddeld er een marginaal verschil is van 3% tussen de verkoop- en de vraagprijs.
 

Netwerk

Met 4 kantoren in ’t Gooi hebben wij een zeer groot netwerk. Het kan zo maar zo zijn, dat hier de koper van uw woning bij zit.
 

Tijdelijke woning?

Net terug uit het buitenland? Tijdelijk terug in Nederland? Of heeft u zojuist uw huis verkocht en nog geen nieuwe woning naar uw wens gevonden? Ook als u op zoek bent naar een tijdelijke woning bent u bij Kappelle aan het juiste adres. Als een van de weinige makelaars beschikken wij over een zeer ervaren afdeling Huur en Verhuur. Met onze deskundige service bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite, zodat u ook tijdelijk met plezier kunt wonen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring