Vacatures Kappelle

Officemanager met flair M/V (full-time)
 
Kappelle Onroerend goed is al vijftig jaar hét makelaarskantoor van ’t Gooi met vestigingen in Hilversum, Laren, Loosdrecht en Bussum. Het enthousiaste team in Laren  zoekt een Officemanager met flair. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en sta je midden in het leven? Gaan jouw ogen sprankelen van klantcontacten en voel je je thuis in een omgeving waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan? Dan is deze baan iets voor jou!

De functie
In deze functie ben je het visitekaartje van ons kantoor en verantwoordelijk voor het informeren van klanten over het woningaanbod en het uitgebreide dienstenpakket.  Je beheert de agenda’s van de makelaars en fungeert als spin in het web. Daarnaast zorg je voor het afwikkelen van dossiers bij verkopen, aankopen en taxaties, draag je zorg voor de facturatie en maak je de maandelijkse nieuwsbrief en beheer je het social media kanaal.

Wij vragen
Dit ben jij als Office Manager: Snel schakelen in een dynamische omgeving is datgene wat jij zoekt. Jij houdt je hoofd koel. Van nature ben je flexibel, servicegericht en sterk in organiseren. In deze functie weet jij te verbinden met ieder waarmee jij contact hebt. Je ziet creatieve oplossingen en deelt dat op tijd met betrokken partijen. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving en stressbestendig is. Je woont in het Gooi, hebt humor en organisatietalent.  Kortom, je bent de Office Manager waar iedereen vrolijk van wordt.

Wij bieden

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven.

Jij biedt
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré. Je beschikt daarnaast over uitstekende computervaardigheden. We vragen voor deze functie geen persoon met salesambities, maar een echte creatieve duizendpoot!
Ervaring in de branche is een pré, maar geen vereiste.  Parttime werken is niet mogelijk.

 
Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief naar:
Kappelle Onroerend Goed Laren
t.a.v. Linda Klaver
Zevenend 7
1251 RK Laren
(035) 5311774
linda@kappelle.nl

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring