Taxaties

Gratis waardepaling

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen is het prettig om vrijblijvend advies in te winnen bij onze makelaars. U krijgt van ons een overzicht gepresenteerd van alle verkochte woningen in uw directe omgeving.

Bovendien geven wij u inzicht in de looptijden en de verkoopprijzen van de woningen om daarmee gezamenlijk een onderbouwde strategie te bepalen voor de verkoop van uw woning. U kunt rekenen op een goed onderbouwd (prijs-)advies, vertaald naar een professionele uitvoering van de verkoop van uw woning.


Taxaties

Onze makelaars zijn gecertificeerde makelaars en taxateurs. Voor elke bank kunnen wij een taxatie uitbrengen.
In geval van taxaties met een marktwaarde van € 900.000 of hoger, dan geldt een maatwerk tarief. Het doel van de taxatie en de gevraagde waardebegrippen zijn van invloed op het tarief.
 

Kappelle Onroerend Goed is aangesloten bij NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring