Nieuws over de huizenmarkt

Wij zoeken jou!!!


 

Office Manager  M/V

 

Kappelle Onroerend goed is al vijftig jaar hét makelaarskantoor van ?t Gooi. Met vestigingen in Hilversum, Laren, Loosdrecht en Bussum. Het enthousiaste team in Hilversum zoekt een Office Manager. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en sta je midden in het leven? Gaan jouw ogen sprankelen van klantcontacten en voel je je thuis in een omgeving waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan? Dan is deze baan iets voor jou!

 

De functie

In deze functie ben je het visitekaartje van ons kantoor en verantwoordelijk voor het informeren van klanten over het woningaanbod en het uitgebreide dienstenpakket. Je beheert de agenda?s van de makelaars en fungeert als spin in het web. Daarnaast zorg je voor het afwikkelen van dossiers bij verkopen, aankopen en taxaties.

 

Wij vragen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving en stressbestendig is. Je bent woonachtend in de omgeving Hilversum. Je hebt humor en organisatietalent. Kortom, je bent de Office Manager waar iedereen vrolijk van wordt. Ervaring in de branche is een pré, maar geen vereiste. 

Wij bieden

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. 

Jij biedt

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré. Je beschikt daarnaast over uitstekende computervaardigheden. We vragen voor deze functie een HBO werk- en denkniveau.

 

 

Solliciteren naar deze functie?

Stuur je sollicitatiebrief naar:

Kappelle Onroerend Goed Hilversum

t.a.v. Fleur Minjon

's-Gravelandseweg 31

1211 BP Hilversum

(035) 6284444 hilversum@kappelle.nl

__________________________________________________________________________________


Huizenmarkt bijna overal in Nederland dynamischer.

Het aantal transacties op de bestaande koopwoningmarkt neemt nog steeds toe, maar aan de grote groei lijkt langzaam een einde te komen. Positief is dat de markt in grote delen van Nederland profiteert van de stijgende lijn. Er werden in het 1ste kwartaal van 2017 ruim 10% meer woningen verkocht dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat brengt het aantal transacties door NVM-makelaars op bijna 38.700*, en in de totale markt op naar schatting 50.200.

 Ongekende groei markt voor recreatiewoningen zet doorDe ongekende groei op de markt voor recreatiewoningen in Nederland zet door. Nadat in 2015, voor het eerst na jarenlange prijsdalingen, het aantal transacties van recreatiewoningen bijna verdubbelde naar 3.130 transacties, werden er in 2016 3.750 vakantiehuizen verkocht; een toename van 20%. Ook werd met de nieuwbouw van 1.200 recreatiewoningen een nieuw record in deze eeuw gebroken. Dit zijn de belangrijkste conclusies uit het onderzoek dat Bureau Stedelijke Planning voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM heeft uitgevoerd.