Terug naar de resultaten
Verkocht
Dorpsstraat 50 in Nigtevecht 1393 NJ

Dorpsstraat 50

1393 NJ Nigtevecht
Vraagprijs € 775.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op een centrale en unieke locatie direct aan de Utrechtse Vecht gelegen, dichtbij Amsterdam en Utrecht, staat deze woning met bedrijfsruimte in het charmante dorpje Nigtevecht. Het perceel is circa 42 meter diep, met een gemiddelde breedte van 13 meter. Het heeft een eigen inrit (met ruimte voor meerdere auto’s) en een zonnig terras met ruime aanlegsteiger op het zuidwesten aan de Vecht. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 231 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een centrale en unieke locatie direct aan de Utrechtse Vecht gelegen, dichtbij Amsterdam en Utrecht, staat deze woning met bedrijfsruimte in het charmante dorpje Nigtevecht.

Het perceel is circa 42 meter diep, met een gemiddelde breedte van 13 meter. Het heeft een eigen inrit (met ruimte voor meerdere auto’s) en een zonnig terras met ruime aanlegsteiger op het zuidwesten aan de Vecht.

De bedrijfsruimte heeft van 1964 tot 2006 dienst gedaan als Smederij.

De woning (bestemming wonen), met aan de achterzijde de bedrijfsruimte (bedrijfsbestemming), biedt talloze mogelijkheden. Een ideale combinatie om wonen en werken te combineren of om uw hobby uit te oefenen. Het woonhuis heeft twee woonkeukens, twee woonkamers, drie slaapkamers, een toilet en een badkamer.

Indeling bedrijfsruimte:

Grenzend aan de woning bevindt zich de bedrijfsruimte (voormalige smederij), met een oppervlakte van 200 m2 op de begane grond, en 32 m2 op de eerste verdieping.

Indeling woonruimte:

Indeling: Aan de voorzijde/straatzijde de entree met hal en woonkeuken. Daarachter ligt een woonkamer (voorzien van de nog originele plavuizen vloer van rond 1900). Een gang verbindt dit deel van de woning met een tweede entree aan de zijgevel en inrit gelegen. Deze geeft tevens toegang tot een tweede zeer ruime woonkeuken, badkamer, toilet, slaapkamer en ruime woonkamer.

Eerste verdieping: Overloop met twee in elkaar overlopende slaapkamers.

(De gemeente Stichtse Vecht, waar Nigtevecht onderdeel van uitmaakt, heeft voor de voormalige winkel, gelegen aan de voorzijde van het perceel, een omgevingsvergunning verleend, voor omzetting van de bestemming Detailhandel, naar de bestemming Wonen.)

Het dorp Nigtevecht heeft diverse voorzieningen te bieden, zoals twee basisscholen, sportclubs, een kleine supermarkt, een eetcafé met terras aan de Vecht, een bakker, kinderopvang op de boerderij en een dorpshuis. Verder wordt er veel aan verenigingsleven gedaan.

Doordat Nigtevecht onder de rook van Amsterdam ligt, is het per auto, trein/metro (Weesp/Abcoude/Gaasperplas) en fiets makkelijk te bereiken. Ook een ideale uitvalsbasis voor Utrecht. Halverwege 2018 wordt de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal geopend, wat een geweldige extra aanwinst is voor het zowel zakelijk, als recreatief bereiken van Nigtevecht vanuit Amsterdam-Zuidoost (AMC) en de omliggende gemeentes.

Voor de watersporters ligt de Vecht letterlijk voor de deur. Een tocht over de rivier naar het noorden brengt je via Weesp en Muiden bij het IJsselmeer; naar het zuiden, langs de vele statige buitenplaatsen bij o.a. Vreeland, Loenen en Breukelen, uiteindelijk in Utrecht. Bij Nigtevecht bevindt zich tevens een rechtstreekse aansluiting op het Amsterdam-Rijnkanaal met z’n vele mogelijkheden.

De regelgeving met betrekking tot de bebouwing is opvraagbaar bij de gemeente Stichtse Vecht en via Ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 775.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 231 m² Woonoppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 555 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 231 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
231 m²
Route van naar Dorpsstraat 50, 1393 NJ Nigtevecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.