Terug naar de resultaten
Verhuurd
Schapendrift 8 in Laren 1251 XG

Schapendrift 8

1251 XG Laren
Huurprijs € 1.300,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Goed verzorgde winkelruimte van 52,45 m² met nog een extra 10,21 m2 te gebruiken als pantry/berging en uiteraard een toiletruimte. In totaal 62,66 m2 (d.i. exclusief de gemeenschappelijke doorloopruimte van 9,32 m2). De winkel heeft een brede representatieve winkelpui (circa 350 cm brede etalage), gelegen op een zeer mooie locatie in Laren, nabij de Kloosterweg. In de directe nabijheid bevinden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 63 m² In units vanaf 63 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Goed verzorgde winkelruimte van 52,45 m² met nog een extra 10,21 m2 te gebruiken als pantry/berging en uiteraard een toiletruimte. In totaal 62,66 m2 (d.i. exclusief de gemeenschappelijke doorloopruimte van 9,32 m2). De winkel heeft een brede representatieve winkelpui (circa 350 cm brede etalage), gelegen op een zeer mooie locatie in Laren, nabij de Kloosterweg. In de directe nabijheid bevinden zich diversiteit van winkels en andere voorzieningen.

Bij binnenkomst treft U een grote ruimte waarbinnen, middels afscheidingswanden, 3 aparte ruimtes gecreëerd zijn. Elk ruim voorzien van stopcontacten en internet aansluitingen.
Door huidige indeling en afwerking uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld (para)medische dienstverlening, echter wanden zijn evt. verwijderbaar (in overleg).

Voorzien van een separaat toilet en pantry. Aan de achterzijde bevindt zich, achter de doorloopruimte, een bijbehorende berging (3,4 m2). Er is een achteringang aanwezig.

Aanvangshuurprijs;
€ 1.300,- per maand exclusief BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Totale oppervlakte:
VVO = 52,45 m2
GBO = 62,66 m2 (i.e. exclusief de gemeenschappelijke ruimte van 9,32 m2)

POP-UP Store is ook bespreekbaar. Pop-up stores zijn de ideale manier voor webwinkeliers, of seizoensgebonden verkopers, om tijdelijk een fysieke winkel te kunnen openen.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bestemming:
Detailhandel, kantoor, medische dienstverlening (Horeca bestemming is niet mogelijk).
Opleveringsniveau: Het pand wordt opgeleverd in huidige staat. In overleg kan er een vloer gelegd worden welke aansluit op uw wensen.

Parkeren:
Onbetaald parkeren op de openbare weg. Er zijn voldoende parkeerplaatsen ten behoeve van dit winkelgedeelte aanwezig. Zie foto.

Leveringen/diensten:
Huurder dient zelf contracten voor water, gas en elektra af te sluiten. Voorzieningen met eigen meters uiteraard aanwezig.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2003) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
- 2-5 jaar
- afwijkend huurperiode is eventueel bespreekbaar

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.300,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 63 m² Verkoopoppervlakte 53 m² Perceeloppervlakte 146 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 63 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
63 m²
In units vanaf
63 m²
Verkoop vloeroppervlakte
53 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Schapendrift 8, 1251 XG Laren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.