Kappelle Onroerend Goed Bussum

Huizerweg 3 A
1401 GD Bussum
Tel: (035) 6920740
bussum@kappelle.nl
Vlietlaan 46 A, 1404 CC Bussum, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 975,- p.m.
Vlietlaan 46 A in Bussum 1404 CC

Omschrijving

Leuke winkelruimte in aanlooproute naar het kern-winkelgebied van Bussum. De winkelruimte is voorheen onder andere in gebruik geweest als bloemenwinkel, catering en slagerij.

De winkelruimte (BVO 77 m²) en heeft een frontbreedte van circa 5 meter en is onderverdeeld in een winkelruimte aan de voorzijde en tevens meerdere kleine gesloten units die middels separatiewanden van elkaar zijn gescheiden. Al naar gelang behoefte van de nieuwe huurder kan de winkelruimte verder worden vergroot door toevoeging van deze gesloten units.

Aan de achterzijde van de winkel bevinden zich een kleine voormalige spoelkeuken en een toilet met een gezamenlijke oppervlakte van 11 m². Tevens bevindt zich hier de toegang tot een kelderruimte van 19 m².

Ontsluiting tevens via de achterzijde van de winkel middels achterpad. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een separaat te huren opslag van 20 m². De opslag is met de auto bereikbaar. De huurprijs hiervan bedraagt € 150,-/mnd.

Parkeren:
Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur en in de directe omgeving (betaald parkeren).

De Vlietlaan is een aanlooproute vanaf het treinstation Naarden-Bussum naar het kern-winkelgebied met goed voetgangersverkeer. In de directe nabijheid bevinden zich een luxe banketbakker, luxe beautysalon, kledingwinkels, makelaardij, diverse interieurwinkels en Hema en Albert Heyn.

Bestemming:
Gemengde bestemming, dus winkel of diensten mogelijk.

HUURCONDITIES:
- Screening huurder middels NVM Woontoets;
- Waarborgsom/bankgarantie 2 maanden;
- Huurovereenkomsten van één jaar met optie tot 2 jaar bespreekbaar (kantoor/winkel), daarna 5 + 5 (winkel);
- Verhuur van particulier, daardoor niet btw-belast;
- Huur maandelijks, bij vooruitbetaling;
- Huurder wordt rechtstreeks contractant voor energielevering met tussenmeters voor de bovenbewoners;
- Huurovereenkomst volgens het ROZ Model;
- Voorbehoud gunning eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 77 m² Verkoopoppervlakte 66 m² Frontbreedte 4850 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 77 m² Locatie Stationslokatie, Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1